Bij perron DINERBON

Dinerbon

Zoals u in de media en op social media heeft kunnen zien, zet Perron zich enorm in voor de mensen die het nu even extra nodig hebben en verdienen. Zo serveren wij dagelijks maaltijden aan mensen die ziek en/of hulpbehoevend zijn. Ook zijn wij met enkele lokale ondernemers de Tulpen Challenge gestart en zijn er inmiddels ruim 12.000 bossen tulpen gekocht en bezorgd bij medewerkers en bewoners van zorginstellingen en ziekenhuizen in onze regio.

U heeft op uw beurt weer massaal gebruik gemaakt van onze Perron Express Bezorg- en Afhaal Service. En dat is fijn en waarderen we enorm. Zoals u inmiddels weet, zal de horeca ook na 6 april nog gesloten blijven en wij hopen te mogen blijven rekenen op uw steun.

Middels deze pagina bieden wij onze vaste gasten de mogelijkheid om dinerbonnen te kopen met kortingen tot wel 30%. Een dinerbon van 50,- euro kost nu 40,- euro en een Diner voor Twee Bon 99,- euro. U krijgt hiervoor een 4-gangen diner inclusief wijnarrangement ter waarde van maar liefst 150,- euro. Op deze manier helpen we elkaar door deze crisis heen en kunnen wij ons team bij elkaar houden en ons in blijven zetten voor onze medemensen.


Warning: Illegal string offset 'data-lazy' in /home/hardfest/public_html/perronnieuwerkerk.nl/wp-content/plugins/builder-contact/templates/template-contact.php on line 89
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hardfest/public_html/perronnieuwerkerk.nl/wp-content/themes/themify-ultra/themify/themify-builder/includes/components/base.php on line 1142
>

Keuze Dinerbon

Keuze uit twee mogelijkheden.