Bij perron Moederdag

Moederdag High Tea 2 You Box vol lekkernijen

Juist nu, in deze lastige tijd waarin wij ons met elkaar bevinden, is het goed om even extra aandacht te schenken aan onze moeders. Ze zijn er altijd, staan altijd voor ons klaar en zij verdienen op deze bijzondere dag een extra blijk van waardering. Uiteraard kunt u de box schenken aan een ieder die u dierbaar is. Een lieve buur, vriend, vriendin, opa, oma, oom of tante.

High-Tea 2 You Box voor twee:

– Dudok Cheesecake Wildberry
– Dudok Red Velvet white chocolate pie
– Dudok scones met diverse jam & clotted cream
– Luxe belegde broodjes: gerookte zalm, makreel rilette & ambachtelijke ham
– Bonbons van Chocolade Atelier Puur
– Diverse thee smaken
– Biologisch vruchtensap
– Prosecco piccolo (20cl)

€17,50 per persoon

U kunt de box bestellen tot zaterdag 9 mei 12.00 uur.
Per e-mail: info@perronnieuwerkerk.nl
Telefonisch: 0180-319544 (dagelijks tussen 14.00 en 19.00 uur)

IMG_20200504_203347_327

Wij bezorgen de boxen op moederdag, zondag 10 mei tussen 10.00 en 13.00 uur in de volgende gebieden: Gemeente Zuidplas, Capelle a/d IJssel, Rotterdam-Alexander, Ommoord, Nesselande, Gouda, Waddinxveen, Krimpen a/d IJssel en Ouderkerk a/d IJssel.

Afhalen kan uiteraard ook op moederdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Natuurlijk kunt u op moederdag ook gebruik maken van onze maaltijden bezorg- en afhaalservice. Ons menu is te vinden op onze website www.perronnieuwerkerk.nl. U kunt de maaltijden uitsluitend telefonisch bestellen vanaf 14.00 uur.